MATERIJALI I OPREMA

Šta TBL Nekretnine čini drugačijima:
· Visina plafona u stanovima 2.80 m.
· Italijanska i španska keramika prve klase.
· Granitna keramika u hodnicima i na stepeništu.
· Hrastov parket puno drvo prve klase.
· Troslojna vanjska stolarija njemačkog proizvođača Veka.
· Snitarije marke Roca, Kolpa-san i Grohe.
· Elektrogalanterija Legrand – modularni sistem.
· Video nadzor ulaznog lobija u svim stanovima.
· Dierre metalna ulazna vrata sa sefovskim ključem.
· Lift proizvođača Schindler.
· Svi stanovi su opremljeni Urmet video interfonima.
· Rofiks fasada.

KERAMIKA I KAMEN

KUHINJA     kupatilo     toalet     terasa     GRANIT   blank_r1_c2

U svim stanovima je španska i italijanska keramika I klase.
Dimenzija zidne keramike 20×40 mm i 25×50 mm.
Podna keramika dimenzija 30×60 i 60×60 mm.
Dimenzija granitne keramike na terasama je 30×30 ili 30×60 mm.

ULAZNI HOL I STEPENIŠTA
Podovi ulaznog hola, stepeništa i hodnika objekat obloženi su granitnom keramikom. Zidovi su izvedeni u molersko – farbarskoj tenici što u kombinaciji sa elementima rasvjete stvara prijatan ambijent.

OPREMA ZA KUPATILA

00      01      02      03      04  blank_r1_c2

Sanitarije u proizvođača ROCA, WC šolja model TIPO, umivaonik model DAMA SENSO. WC šolja je postavljena konzolno, sa ugradnim vodokotlićem proizvođača GROHE. Tuš kabine i kade su proizvođača KOLPA SAN. Mješalice tople i hladne vode u kupatilima su jednoručne proizvođača GROHE, serija EURO SMART.

PARKET

2015_br_27_1023-novine-podovi-sa-uljanim-podovima

parket

Drvoprodex hrastov parket I klasa.

 Dimenzije: 45×400 mm, debljina 24 mm

Oblaganje podova dnevnog boravka i spavaćih soba vrši se klasičnim hrastovim parketom I klase, proizvođača DRVOPRODEKS. Završna obrada nakon brušenja Chromoden lakom u dva sloja.

STOLARIJA

 diere     vrata     veka  BLK

ULAZNA VRATA
Sigurnosna i protivpožarna vrata su proizvođača DIERRE S.p.A iz Torina, model ASSO 5 CIL REI 30. Stok je od metalnog rama smeđe boje. Krilo je od metalnog panela sa izolacijom od kamene vune koja obezbjeđuje 35db zaštite od buke. Brava je sigurnosna sa pet standardnih ključeva. Obloga praga je od prirodnog kamena – meremer u širini štoka vrata.

UNUTRAŠNJA VRATA
Štok vrata je izrađen od punog laminiranog drveta, završno bojen bijelom bojom poliuretanskim lakom u dva sloja. Krilo vrata je standardno sa medijapan oblogom i ispunom od saća. Šarke su skrivene tip američkog oblika sa tri komada po vratima. Unutrašnja zastakljena vrata: u svemu su kao i puna. Zastakljenje je ravnim pjeskiranim staklom 4 mm, sa zaštitom protiv loma.

SPOLJAŠNJA STOLARIJA
Spoljašnja stolarija na tipskim spratovima je izrađena od PVC profila –proizvođača VEKA, model Alphaline MD 90 sa okovom proizvođača GU. Staklo troslojno 4low+16argon+4+16+4. Sposobnost zaštite od solarne energije u ljetnom periodu i sprečavanje odavanja toplote u zimskom periodu, pomaže u smanjenju troškova i doprinosi u osjećaju komfora i udobnosti.

ZAŠTITA OD SUNCA
Svi prozori su snabdijeveni pvc roletnom proizvođača Tisen za zaštitu od spoljnjeg uticaja. Takođe svi prozori su snabdijeveni staklom za koje ima zastitu od uticaja UW zračenja i međuprostorom punjenim argonom za smanjenjne uticaja solarnog prodora kroz otvore.

LIFT

sch

Vertikalna komunikacija je predviđena stepeništem i jednim liftom, proizvođača SCHINDLER. Lift je električni, bezreduktorski i njegova brzinae 1 m/s što odgovara režimu koji se postavlja u stambeno-poslovne objekte.

KROV

FASADA